Centerhotel Thingholt

Descriere hotel

Hotelul urban se potrivește perfect pentru clienții care apreciază ambianța plină de stil și se află în centrul Reykjavíkului.
Hotelul oferă 50 de camere, 5 Suite Junior și 2 suite pe 5 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
Camerele locului de cazare dispun de aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere pentru fumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa și o saună.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.