Fosshotel Baron

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 893 evaluări

8.0

Descriere hotel

Hotelul urban se află la nici 10 minute distanță de centrul animat al Reykjavíkului. În 1 km turiștii pot ajunge la un lac pe malul căruia se pot organiza foarte bine picnicuri sau plimbări. În 20 de km se poate ajunge la un domeniu schiabil alpin cu o rețea de pârtii de schi de fond. În imediata apropiere se află diverse cluburi de noapte, baruri, locuri de făcut cumpărături și restaurante.
Cele 3 suite, cele 14 apartamente, cele 17 garsoniere, cele 5 camere single și cele 82 de camere duble sunt împărțite pe 5 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un schimb valutar. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, o combină muzicală și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, 120 de camere de nefumători și camere pentru fumători.
Pentru timpul liber se propun o discotecă și un club de noapte.
Pentru clienți sunt disponibile o sală pentru micul dejun și un bar. Un mic dejun continental de la bufet contribuie la un început de zi dinamic.