Fosshotel Raudara

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 478 evaluări

7.5

Descriere hotel

Hotelul urban se află într-un cartier istoric la Reykjavík.
Clienții vor găsi 85 de camere de nefumători, 8 Suite Junior, 15 camere single și 56 de camere duble ce sunt împărțite pe două clădiri cu 4 etaje și cu lift. Recepția este deschisă la orice oră. Clienților hotelului le stau la dispoziție o garderobă, o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, un serviciu de închiriat mașini și un centru de afaceri. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.
Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. Camerele dispun de un telefon, de un ceas deșteptător și de WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun și un bar.