Grand Hotel Reykjavik

Descriere hotel

Perfect atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii, acest hotel urban din categoria de primă clasă se află la aproximativ 1,5 km de centrul Reykjavíkului.
Hotelul oferă 311 camere de nefumători, 18 Suite Junior, 2 suite, 2 garsoniere, 19 camere single și 259 de camere duble pe 14 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un bancomat. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Camerele dispun de un telefon, și de WiFi (gratuit). Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. În ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, gimnastică, aerobic și hidroterapie, și un spa și un salon de înfrumusețare contra cost.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.