Holt

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1339 evaluări

7.7

Descriere hotel

Perfect pentru cei pasionați de natură și pentru cei ce caută liniște, acest hotel urban se află în centrul Reykjavíkului.
Cele 8 Suite Junior, cele 4 suite, cele 18 camere single și cele 10 camere duble sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service și un serviciu de spălătorie. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un proiector și un copiator.
O pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere pentru fumători.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. În ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe lângă sală de fitness, și terapii prin masaj contra cost.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, un bar și un pub. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.