Hotel Reykjavik Centrum

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 495 evaluări

8.7

Descriere hotel

Construit în 1764, hotelul urban impresionează prin ambianța istorica și amplasarea într-un cartier istoric la Reykjavík.
Hotelul cu aer condiționat oferă 89 de camere de nefumători și dispune de lift. Recepția este deschisă la orice oră. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje și un schimb valutar. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există o sufragerie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere pentru fumători.
Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un prânz à la carte și o cină à la carte sunt pregătite în mod diversificat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.