Odinsve Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 469 evaluări

8.8

Descriere hotel

Hotelul urban oferă condiții ideale pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află lângă o stradă principală, la cam 300 de m de obiectivele turistice, până în centrul Reykjavíkului sunt 400 de m. În 30 de km se poate ajunge la un domeniu schiabil alpin cu o rețea de pârtii de schi de fond. Locuri de divertisment și de ieșit în oraș precum baruri, cluburi de noapte și restaurante se găsesc la aproximativ 400 de m.
Clienții au la dispoziție 8 Suite Junior, 4 apartamente, 12 camere single și 23 de camere duble într-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară cu 3 etaje. Acest hotel dispune de un lift și de o zonă de primire cu recepția deschisă 24 de ore. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Există de asemenea și magazine. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În afară de acestea există un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Un telefon cu apelare directă, televizorul, radioul, combina muzicală și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă 47 de camere de nefumători și camere pentru fumători.
Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Activitățile numeroase și diverse propuse la hotel garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, baschet, pescuit și călărie. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de canoe, snorkelling și scufundări subacvatice. Squash în interior îi păstrează în formă pe clienții unității de cazare. Un club de noapte oferă distracție și divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între bufet, à la carte și meniu, iar seara între à la carte și meniu. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.