Sandhotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 660 evaluări

8.8

Descriere hotel

Acest hotel boutique își întâmpină turiștii la Reykjavík și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru turiștii ce fac sport și își petrec concediul în mod activ.
Hotelul cu un lift dispune de 52 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o spălătorie de tip self-service și de un lounge. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare.
De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. La locul de cazare sunt oferite și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și un salon de înfrumusețare.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață.