Storm Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 834 evaluări

8.6

Descriere hotel

Acest hotel este amplasat în centrul Reykjavíkului.
Hotelul cu un lift dispune de 93 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe, de un centru de afaceri și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj (contra cost) și o parcare. Pentru bicicliști sunt disponibile locuri de parcare pentru biciclete.
Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Camerele dispun de un telefon, de un televizor și de WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Camere adaptate pentru scaun cu rotile garantează o ședere lipsită de griji pentru persoanele cu dizabilități. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc.
O sală pentru micul dejun stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.