Casa De Goa Boutique Resort

Descriere hotel

Acest hotel urban, ideal pentru familii, se află în centrul localității Calangute, la câțiva metri de plaja cu nisip.
Aceată unitate cu o recepție dispune de 49 de camere. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile resortului. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. În spațiul de conferințe (centrul de afaceri) pot fi utilizate un fax și un proiector.
Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). Camerele oferă și papuci de casă și ziarul cotidian. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Complexul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu iahting, snorkelling, o sală de fitness, un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Un cazinou oferă distracție și divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Resortul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.