Ibis Styles Goa Calangute

Descriere hotel

Acest hotel își întâmpină clienții în Calangute.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Pentru o ședere plăcută, clienții pot folosi diversele facilități de relaxare ale locului de cazare, precum și ale grădinii. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (gratuit). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un ventilator contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. De asemenea, există și un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Apa încălzită la o temperatură plăcută din zona cu piscine interioare și exterioare garantează o baie sănătoasă. Este disponibilă și o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Programul de sporturi acvatice al hotelului include windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana și iahting. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Pentru timpul liber se propun un miniclub și muzică live.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.