Neelams The Grand Goa

Descriere hotel

Clubul-resort se află în Calangute, la cca 5 minute de plajă.
Hotelul cu aer condiționat oferă 111 camere, 48 de Suite Junior și 32 de suite și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. De asemenea, există și un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Umbrelele de soare de pe terasă stau de asemenea la dispoziția clienților. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, biliard, gimnastică și aerobic. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii ayurvedice.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea, un bar și un pub. Micul dejun, prânzul și o cină à la carte îmbie prin savori culinare și oferta diversificată de bucate. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.