Pride Sun Village Resort & Spa

Descriere hotel

Acest hotel spa se află în Baga, la cam 1,5 km de plajă.
Sunt disponibile 135 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile satului de vacanță se numără o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea satului de vacanță. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și o cameră de fumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, volei de plajă și călărie. O sală de fitness și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a complexului. În satul de vacanță sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, hidroterapie și terapii ayurvedice. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: 5 restaurante, o sală de mese, un bar și un pub. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.