The Park Calangute Goa

Descriere hotel

Acest hotel se află în Calangute, chiar pe plajă.
În această unitate cu recepția deschisă 24 de ore, clienții pot alege între 30 de camere. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un fax.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. La acestea se adaugă un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un DVD player, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și o cameră de fumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, yoga, aerobic, un spa și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și un prânz. În ofertă sunt și feluri de mâncare adaptate nevoilor speciale: feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.