Aldeia Santa Rita

Descriere hotel

Acest hotel se află în Candolim Beach, la aproximativ 500 de m de plaja cu nisip.
În această unitate cu recepția deschisă 24 de ore clienții vor găsi 55 de camere. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Hotelul oferă o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Amenajarea cuprinde un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Hotelul oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile invită la bronzat. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, un spa și terapii prin masaj.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Se poate opta pentru mic dejun.