Highland Beach Resort

Descriere hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în Candolim Beach, în apropiere de mare.
Clienții pot petrece noaptea în 250 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile resortului cuprind o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale complexului de vacanță se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian informează clienții despre noutățile din lume.
În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și o varietate de prosoape. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
În zilele călduroase nu trebuie să lipsească săritura în apa răcoroasă a piscinei în aer liber, în zilele mohorâte clienții pot folosi piscina acoperită. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu windsurfing, o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, o beauty-farm și terapii prin masaj.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. La cerere pot fi pregătite meniuri pentru copii, mâncare halal și mâncare cușer. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.