Novotel Goa Dona Sylvia Resort

Descriere hotel

Acest resort se află în Cavelossim Beach, chiar pe plajă.
Resortul cu aer condiționat oferă 176 de camere și dispune de lift. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. De asemenea, există și un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. În plus, există un telefon, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Activitățile numeroase și diverse propuse în resortul garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă, volei și tir cu arcul. Alți organizatori mai oferă și partide de golf. În complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, badminton, biliard, un joc de darts, yoga și gimnastică, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii ayurvedice. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și muzică live oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Resortul oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.