Colony Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

5.0

Modest

din 217 evaluări

Prezentare generală

Colony Hotel

Acest hotel se află la Roma, cel mai apropiat aeroport este Rome - Fiumicino (FCO).
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 72 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere pentru fumători.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, aerobic și un spa.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. La cerere se pregătesc și mese fără gluten.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Children's playground

Spălătorie

Shops on site

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Colony Hotel accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Colony Hotel nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Colony Hotel

Ore de liniște

Hotelul Colony Hotel nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?