Hotel De La Ville

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.0

Foarte bun

din 627 evaluări

Curățenie

8.7

Personal

8.9

Valoare

8

Confort

8.4

Mai mult

Prezentare generală

Hotel De La Ville

Acest hotel se află chiar în inima Romei. Cele mai apropiate conexiuni la sistemul local de transport în comun se află la o distanță de aproximativ 600 de m.
Hotelul oferă 190 de camere, 23 de suite, 21 de camere single și 99 de camere duble pe 8 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Printre facilitățile unității de cazare se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă 128 de camere de nefumători și o cameră de fumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, volei de plajă și partide de golf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, canoe, iahting, catamaran, caiac și scufundări subacvatice. O sală de fitness și gimnastică fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii anti-îmbătrânire. O discotecă oferă distracție și divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Bar

Snack bar

Serviciu de transfer

Transfer de la și/sau la aeroport

Cameră de bagaje

Mobilier exterior

Grădină

Terasă

Terasă la soare

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Menaj zilnic

Presă pentru călcat pantaloni

Zonă pentru fumători

Camere pentru nefumători

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Ora limită de check-in: 00:00

Vârsta minimă la check-in: 18

Check-out

Check-out înainte de 10:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Instrucțiuni speciale pentru check-in

Oaspeții trebuie să prezinte buletinul la check-in.

Pentru a face aranjamente pentru check-in, vă rugăm să contactați proprietatea cu cel puțin 24 de ore înainte de sosire, folosind informațiile de pe confirmarea rezervării.

Animale de companie

La hotelul Hotel De La Ville accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel De La Ville nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel De La Ville

Ore de liniște

Hotelul Hotel De La Ville nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Hotel De La Ville poate conversa în limbile Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.0

Foarte bun

din 627 evaluări

Curățenie

8.7

Personal

8.9

Valoare

8

Confort

8.4

Locație

8.5

Servicii

8

Mic dejun

8.3

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?