Hotel Villa Delle Rose

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.5

Bun

din 1352 evaluări

Curățenie

7.8

Personal

8.7

Valoare

7.8

Confort

7.6

Mai mult

Prezentare generală

Hotel Villa Delle Rose

Acest hotel urban se potrivește perfect atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la nici 10 minute distanță de centrul animat al Romei. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se găsesc la aproximativ 200 de m, o gară la cca 200 de m. Cel mai apropiat aeroport este Rome - Ciampino (CIA) și se află la cca 2 km, la aeroportul Rome - Fiumicino (FCO) se poate ajunge în aproximativ 30 de km.
Cele 17 camere single și cele 20 de camere duble sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Hotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de un serviciu de transfer și de un coafor. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. O terasă însorită invită la zăbovit.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Bar

Snack bar

Serviciu de concierge

Birou de turism

Cameră de bagaje

Mobilier exterior

Grădină

Menaj zilnic

Camere pentru nefumători

Camere de familie

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 14:00

Ora limită de check-in: 00:00

Vârsta minimă la check-in: 18

Check-out

Check-out înainte de 11:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Animale de companie

La hotelul Hotel Villa Delle Rose accesul cu animale de companie este permis

Însă hotelul percepe suprataxă pentru acestea

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Villa Delle Rose nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Villa Delle Rose

Ore de liniște

Hotelul Hotel Villa Delle Rose nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Hotel Villa Delle Rose poate conversa în limbile Germană, Engleză, Franceză, Italiană, Portugheză

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.5

Bun

din 1352 evaluări

Curățenie

7.8

Personal

8.7

Valoare

7.8

Confort

7.6

Locație

9

Servicii

7.3

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?