Primera Hotel

Descriere hotel

Acest hotel la plajă, ideal pentru cei cărora le place viața de noapte, se află în centrul localității Bugibba, pe o stradă principală, chiar pe plajă. Direct în fața centrului de cazare se află locuri de divertisment și de ieșit în oraș, în plus, există conexiune la mijloacele locale de transport în comun. Cel mai apropiat aeroport este Malta - Lavalette (MLA), distanța este de aproximativ 22 de km.
Cele 82 de camere sunt împărțite pe 7 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un automat de băuturi răcoritoare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness și un spa. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, JCB și MasterCard.