Qawra Point Holiday Complex

Descriere hotel

Hotelul la plajă le urează bun venit clienților la Qawra.
Acest aparthotel dispune de un lift și de o zonă de primire cu o recepție. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat, încălzire reglabilă la nivel central și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Aparthotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și călărie. Datorită unor sporturi ca snorkelling și scufundări subacvatice, hotelul îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Biliard în interior îi păstrează în formă pe clienții locului de cazare. În aparthotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, JCB și MasterCard.