Carlton Hotel Malta

Descriere hotel

Hotelul la plajă se află la Sliema în imediata apropiere față de plajă, la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 3 km. La cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături se poate ajunge în aproximativ 500 de m.
Hotelul oferă camere Junior Suite, suite, apartamente, studiouri, 10 camere single și 37 de camere duble pe 8 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.
În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un solariu.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese și o sală pentru micul dejun. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un mic dejun continental contribuie la un început de zi dinamic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.