The Preluna Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1643 evaluări

8.0

Descriere hotel

Datorită poziției centrale în Sliema, hotelul este un punct perfect de plecare pentru a descoperi împrejurimile și se potrivește perfect atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii.
Hotelul cu aer condiționat oferă 280 de camere și dispune de 9 lifturi. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienții unității de cazare primesc o băutură de bun venit. O cameră de bagaje și un schimb valutar se numără printre facilitățile locului de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și serviciile unui valet. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat, încălzire reglabilă la nivel central și un ventilator. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. Există un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. O terasă însorită invită la zăbovit. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de windsurfing și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă o sală de fitness pentru un supliment de preț. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, o beauty-farm și hidroterapie, și, contra unei taxe suplimentare - un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un bar cu pian. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 3 restaurante pentru nefumători. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene, meniuri pentru copii și mâncare vegană. Stau la dispoziție mărci internaționale.
Unitatea de cazare acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.