Oum Palace

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1146 evaluări

7.1

Descriere hotel

Hotelul urban oferă un mediu ideal atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află imediat în centrul Casablancăi. La aeroportul Casablanca - Anfa (CAS) se poate ajunge în cam 30 de km.
Hotelul oferă 101 camere, 3 Suite Junior și 2 suite pe 10 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș, o cadă, o cadă cu hidromasaj și un bideu. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie.
Zona cu restaurante dispune de o cafenea. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 2 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet motivează la trezirea de dimineață. La amiază și seara se pot gusta mâncăruri delicioase la bufet sau à la carte. De asemenea prânz se servește ca meniu fix. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.