Hampton Inn By Hilton Tampico Zona Dorada

Descriere hotel

Acest hotel se află chiar în centrul localității Tampico.
Hotelul cu aer condiționat oferă 93 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune este disponibil WiFi. Unitatea de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Camerele au un pat dublu sau o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. De asemenea, există și un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu baschet, o sală de fitness, biliard și aerobic.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.