Hotel Palas

Prezentare generală

Hotel Palas

Acest hotel se află nu departe de centrul localității Petrovac.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia, minigolf și tir cu arcul. În plus clienții pot alege între o sală de fitness și tenis de masă. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Echipa de animatori a unității de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și un bufet variat de seară garantează savori culinare zilnic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby