Pietra Mare Apartments

Prezentare generală

Pietra Mare Apartments

Complexul de apartamente le urează bun venit clienților în Petrovac.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un serviciu de îngrijire a bebelușilor și un serviciu de transfer. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului de apartamente.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. De asemenea, o chicinetă cu un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. În exterior sunt disponibile 2 piscine. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.

Facilități

Altele

Secured parking

Internet