Apartamentos Do Lago

Descriere hotel

Locul de cazare se află în Ferreira do Zêzere, cel mai apropiat aeroport este Lissabon (Lisbon) (LIS).
Locul de cazare cu aer condiționat cu un lift dispune de 15 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, servicii de traducere, room-service, un fax și un detector de fum. Facilitățile cuprind și un automat de băuturi răcoritoare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Mobilierul camerelor cuprinde un frigider, un aparat pentru cafea/ceai și WiFi (gratuit). De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și minigolf. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include canoe. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu o saună.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și o cafenea. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.