Casa Das Jardas

Descriere hotel

Acest sat de vacanță le urează bun venit clienților în Idanha-a-Nova.
Facilitățile satului de vacanță cuprind o cameră de bagaje și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). În băi există un duș. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Satul de vacanță oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, pescuit și călărie. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă canoe. Fie că petrec aici un sejur scurt sau unul mai prelungit, clienții sunt invitați să folosească dotările locului de cazare, printre care tenis de masă, biliard și un joc de darts. În complex se găsește o zonă de relaxare cu terapii prin masaj. Echipa de animatori a satului de vacanță propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
O cafenea stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.