Hotel Berne

Descriere hotel

Acest hotel se află în Manteigas, cel mai apropiat aeroport este Porto (OPO).
Personal ce vorbește mai multe limbi le stă la dispoziție clienților pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un seif și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
În camere există un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. În piscina exterioară, apa cu o concentrație sănătoasă de sare contribuie la o baie relaxantă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu schi, biliard și drumeție.
Unitatea de cazare dispune în zona cu restaurante de un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii.