Tui Blue Playa Feliz

Descriere hotel

Aparthotelul se află într-o zonă animată în Bahia Feliz, chiar pe plaja cu nisip și pietriș. Până la aeroportul Gran Canaria - Las Palmas (LPA) sunt aproximativ 25 de km.
Cele 222 de apartamente sunt împărțite pe 2 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile aparthotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.
În camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Datorită unui frigider, unui minifrigider, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
O baie plăcută și relaxantă îi așteaptă pe clienții în complexul cu piscine exterioare cu 2 bazine încălzite cu apă sărată și o zonă amenajată pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Aparthotelul oferă prin partide de golf, padel, pescuit și călărie și prin ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet și minigolf cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca hidrobicicletă și canoe, iar contra cost windsurfing, snorkelling și scufundări subacvatice. Hotelul dispune de o ofertă cuprinzătoare de sporturi în interior, de ex. o sală de fitness, iar contra cost biliard, un joc de darts și bowling. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Aparthotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.