Hotel Riu Palace Oasis

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 3572 evaluări

9.0

Descriere hotel

Hotelul la plajă de top, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul localității Maspalomas, la cca 100 de m de plajă. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.
Cele 342 de camere duble sunt împărțite pe 5 etaje la ele se poate ajunge cu 4 lifturi. Recepția este deschisă la orice oră. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). Un duș și o cadă se găsesc în interiorul băilor. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere pentru fumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu ciclism/ciclism montan, volei de plajă și partide de golf, iar contra cost tenis. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă windsurfing. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, hidroterapie și solariu. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Zilnic se organizează un bufet divers la mic dejun și prânz, la cină poate fi comandat un meniu fix. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.