Hotel Riu Palace Meloneras

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 3592 evaluări

9.0

Descriere hotel

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Maspalomas, la cca 800 de m de plajă.
Hotelul oferă 303 camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu 4 lifturi. Recepția este deschisă la orice oră. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Camerele au o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea și un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „King size” sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă, o cadă cu hidromasaj și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca ciclism/ciclism montan, tenis, minigolf și partide de golf. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă windsurfing. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, squash și gimnastică, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Alți organizatori propun terapii ayurvedice. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și muzică live.
Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun și o cină de la bufet sau ca meniu garantează savori culinare zilnic. Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.