Tui Blue Alcudia Pins

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Modest

din 8 evaluări

5.0

Descriere hotel

Acest hotel la plajă se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află la Alcúdia.
Cele 2200 de camere și cele 598 de apartamente sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Bicicliștii au la dispoziție atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere (contra cost).
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Unitatea de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu tenis, volei de plajă, baschet, minigolf, tir cu arcul și călărie, iar contra cost ciclism/ciclism montan. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă.
Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.