Hotel Riu Palace Maspalomas

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 4788 evaluări

9.0

Descriere hotel

Acest hotel se află la Playa del Inglés la cca 800 de m de plajă, în centrul orașului Playa del Inglés se ajunge în aproximativ 2 km. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.
Cele 800 de camere și cele 368 de camere duble sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size” și de o canapea. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de schi nautic, windsurfing și scufundări subacvatice. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și gimnastică, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o baie de aburi și terapii prin masaj. Alți organizatori propun terapii ayurvedice. Unitatea de cazare pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.