Globales Tamaimo Tropical

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 121 evaluări

7.2

Descriere hotel

Acest aparthotel este amplasat în centrul localității Puerto de Santiago, la cam 1 km de plaja cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. Pe lângă diverse baruri, puburi și restaurante, în zonă se găsesc și locuri de făcut cumpărături. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) și se află la aproximativ 45 de km, la Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) se poate ajunge în cam 110 km.
Cele 372 de apartamente sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile mai cuprind și un seif, un schimb valutar și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Aparthotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).
Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un ventilator contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Aparthotelul oferă 372 de camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Locul de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu tenis, boccia, volei, minigolf, partide de golf și tir cu arcul, iar contra cost ciclism/ciclism montan. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include tenis de masă și aerobic, precum și, contra cost, biliard. Oferta din zona de relaxare cu terapii prin masaj propune destindere suplimentară în timpul șederii la hotel. Aparthotelul propune multe oferte de divertisment, printre care un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Cei ce au ales o ofertă all inclusive se bucură de oferte speciale ca de exemplu gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În aparthotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.