Hotel Riu Garoe

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 1237 evaluări

9.0

Descriere hotel

Hotelul la plajă este situat într-o zonă liniștită la Puerto de la Cruz, la cam 2 km de mare, în centrul orașului Puerto de la Cruz și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 2 km. La aeroportul Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) se poate ajunge în cam 25 de km.
Hotelul oferă 190 de camere și 178 de camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu 4 lifturi. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Printre facilitățile unității de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o bibliotecă. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere pentru fumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activități sportive multe și diverse, propuse la locul de cazare, ca de ex. ciclism/ciclism montan și contra cost tenis și minigolf oferă divertisment sportiv. Clienților le stă la dispoziție la hotelul cu o sală de fitness și contra cost tenis de masă, biliard și squash o serie vastă de activități sportive în interior. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, hidroterapie și solariu. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. 2 restaurante cu aer condiționat (sunt disponibile scaune înalte pentru copii) contribuie la o stare fizică de bine. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, un prânz à la carte și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.