Tui Blue Las Pitas

Descriere hotel

Acest hotel își întâmpină clienții în Bahia Feliz.
La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
4 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă, minigolf, partide de golf, padel și călărie. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă windsurfing. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, biliard, un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Locul de cazare propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire și un solariu. De asemenea, alți organizatori oferă ca o baie de aburi și terapii ayurvedice terapii de relaxare. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune de 2 restaurante și de un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții all inclusive sunt așteptați de oferte speciale - atât gustări cât și o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și meniuri pentru copii. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Unitatea de cazare acceptă ca mijloace de plată Visa.