Hotel Riu Palace Tenerife

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 2805 evaluări

9.0

Descriere hotel

Acest hotel la plajă din categoria de primă clasă se află la Costa Adeje la doar 150 de m de plaja cu nisip și pietriș, în centrul orașului se ajunge după aproximativ 1,5 km. Până la aeroportul Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) sunt aproximativ 22 de km.
Hotelul oferă 18 Suite Junior și 278 de camere duble pe 6 nivele la care se poate ajunge cu 4 lifturi. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un schimb valutar, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.
Camerele au o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea și un aparat de aer condiționat și un ventilator. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „King size” sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș, o cadă, o cadă cu hidromasaj și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere pentru fumători.
În una din cele 3 piscine exterioare și interioare clienții pot să găsească echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. De asemenea, zona cu piscine cu apă dulce parțial încălzite oferă și bazine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de partide de golf. Contra cost se oferă tenis. În plus clienții pot alege între o sală de fitness și tenis de masă, iar contra cost- biliard. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare, terapii ayurvedice și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Hotelul dispune de un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină de la bufet sau ca meniu. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.