Grand Hotel Central

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.8

Foarte bun

din 1403 evaluări

Curățenie

9.3

Personal

9.5

Valoare

8

Confort

9.3

Mai mult

Prezentare generală

Grand Hotel Central

Acest hotel urban pentru așteptări ridicate se află în centrul Barcelonei, la aproximativ 1 km de plajă, pe o stradă principală. Cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături se află la cam 2 km. Până la aeroportul Barcelona (BCN) sunt aproximativ 12 km.
Cele 6 Suite Junior, cele 22 de suite, cele 125 de camere single și cele 125 de camere duble sunt împărțite pe 7 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de transfer, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă 147 de camere de nefumători.
Complexul de piscine cu apă dulce (parțial încălzite) oferă băi plăcute și răcoritoare în zona exterioară. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Hotelul le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, terapii prin masaj și solariu.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Un bufet bogat la micul dejun și o cină à la carte garantează savori culinare zilnic. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Fructe

Restaurant

Bar

Snack bar

Prânz la pachet

Meniuri cu diete speciale (la cerere)

Mic dejun în cameră

Servicii de înfrumusețare

Facilități spa

Cameră de aburi

Fitness

Sesiuni de yoga

Sesiuni de fitness

Antrenor personal

Saună

Solar

Masaj

Serviciu de transfer

Transfer de la și/sau la aeroport

Serviciu de concierge

Birou de turism

Cameră de bagaje

Vestiare

Mobilier exterior

Terasă

Terasă la soare

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Menaj zilnic

Presă pentru călcat pantaloni

Zonă pentru fumători

Camere pentru nefumători

Camere de familie

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Nu se impune oră limită de check-in

Check-out

Check-out înainte de 12:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Animale de companie

La hotelul Grand Hotel Central accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Grupurile au o limită de 9 persoane

Hotelul Grand Hotel Central nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Grand Hotel Central

Ore de liniște

Hotelul Grand Hotel Central nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Grand Hotel Central poate conversa în limbile Catalană, Engleză, Spaniolă, Franceză

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.8

Foarte bun

din 1403 evaluări

Curățenie

9.3

Personal

9.5

Valoare

8

Confort

9.3

Locație

9.5

Servicii

9

Mic dejun

8.4

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?