Hotel Sofia Barcelona - In The Unbound Collection By Hyatt

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.9

Foarte bun

din 3851 evaluări

Prezentare generală

Hotel Sofia Barcelona - In The Unbound Collection By Hyatt

Hotelul urban se află nu departe de centrul Barcelonei. Cel mai apropiat aeroport este Barcelona (BCN) și se află la cca 13 km, la aeroportul Reus (REU) se poate ajunge în aproximativ 110 km.
Hotelul oferă 24 de suite, 74 de camere single și 402 camere duble pe 19 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Facilitățile unității de cazare cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu gratuit de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, combina muzicală și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. Un duș, o cadă și un bideu se găsesc în interiorul băilor. Un uscător de păr și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Locul de cazare oferă 410 camere de nefumători și o cameră de fumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Hotelul le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Contra unor taxe suplimentare clienții pot de asemenea alege o sală de fitness, gimnastică și aerobic. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam și hidroterapie, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi, terapii prin masaj și un solariu.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la prânz și cină). Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mâncare dietetice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Schimb valutar

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Spălătorie

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Camere pentru nefumători

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Cloakroom

Localizare

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Hotel Sofia Barcelona - In The Unbound Collection By Hyatt accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Sofia Barcelona - In The Unbound Collection By Hyatt nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Sofia Barcelona - In The Unbound Collection By Hyatt

Ore de liniște

Hotelul Hotel Sofia Barcelona - In The Unbound Collection By Hyatt nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?