Monument Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

9.2

Excepțional

din 1277 evaluări

Curățenie

9.4

Personal

9.5

Valoare

8.5

Confort

9.5

Mai mult

Prezentare generală

Monument Hotel

Acest hotel este amplasat în centrul Barcelonei.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 etaje cu un lift și 84 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu antenă satelit și opțiune Pay per View, un DVD player și WiFi (gratuit). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În baia dotată cu un duș există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. O sală de fitness, biliard și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, terapii prin masaj și solariu.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 4 restaurante, o cafenea și un bar. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Meniu masă pentru copii

Fructe

Restaurant

Bar

Snack bar

Meniuri cu diete speciale (la cerere)

Mic dejun în cameră

Facilități spa

Cameră de aburi

Fitness

Saună

Masaj

Bilete pentru transport în comun

Serviciu de concierge

Birou de turism

Schimb valutar

Cameră de bagaje

Vestiare

Terasă

Terasă la soare

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Menaj zilnic

Presă pentru călcat pantaloni

Camere pentru nefumători

Camere de familie

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Nu se impune oră limită de check-in

Check-out

Check-out înainte de 12:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Animale de companie

La hotelul Monument Hotel accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Monument Hotel nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Monument Hotel

Ore de liniște

Hotelul Monument Hotel nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Monument Hotel poate conversa în limbile Arabă, Catalană, Germană, Engleză, Spaniolă, Franceză, Hindi, Italiană, Portugheză, Rusă, Chineză

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

9.2

Excepțional

din 1277 evaluări

Curățenie

9.4

Personal

9.5

Valoare

8.5

Confort

9.5

Locație

9.8

Servicii

9.2

Mic dejun

8.5

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?