Nh Sants Barcelona

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.5

Foarte bun

din 3063 evaluări

Curățenie

9.1

Personal

9

Valoare

8.1

Confort

9

Mai mult

Prezentare generală

Nh Sants Barcelona

Hotelul urban se află în centrul Barcelonei, direct pe o stradă principală, la cam 4 km de plajă. Aeroportul Barcelona (BCN) este la aproximativ 12 km.
Hotelul oferă camere Junior Suite, 20 de camere single și 188 de camere duble pe 8 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă 10 camere de nefumători și o cameră de fumători.
Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, gimnastică, aerobic și un spa.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Restaurant

Bar

Mic dejun în cameră

Fitness

Serviciu de concierge

Birou de turism

Cameră de bagaje

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Menaj zilnic

Camere pentru nefumători

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 15:00

Nu se impune oră limită de check-in

Vârsta minimă la check-in: 18

Check-out

Check-out înainte de 12:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Animale de companie

La hotelul Nh Sants Barcelona accesul cu animale de companie este permis

Însă hotelul percepe suprataxă pentru acestea

Grupuri

Grupurile au o limită de 9 persoane

Hotelul Nh Sants Barcelona nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Nh Sants Barcelona

Ore de liniște

Hotelul Nh Sants Barcelona nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Nh Sants Barcelona poate conversa în limbile Engleză, Spaniolă

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.5

Foarte bun

din 3063 evaluări

Curățenie

9.1

Personal

9

Valoare

8.1

Confort

9

Locație

8.6

Servicii

8.7

Mic dejun

8.6

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?