Hotel Riu Festival

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 364 evaluări

9.0

Descriere hotel

Acest hotel la plajă din categoria de primă clasă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Playa de Palma, la cca 250 de m de plajă. În imediata apropiere se află stațiile sistemului local de transport în comun.
Cele 408 camere de nefumători și cele 204 camere duble sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, un serviciu de spălătorie, serviciile unui valet și un acoperiș tip terasă. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.
Un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Ofertanți terți organizează tenis, minigolf, partide de golf și călărie. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.