Hotel Riu Bravo

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1943 evaluări

8.3

Descriere hotel

Acest hotel la plajă din categoria de primă clasă este situat la doar 200 de m de plaja cu nisip, într-un cartier animat, direct în centrul Playei de Palma. Aici există mai multe posibilități de petrecere a timpului liber sau de inițiere a unor mici tururi de explorare. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine.
Clienții vor găsi 442 de camere de nefumători ce sunt împărțite pe două clădiri cu 7 etaje și cu lift. Recepția este deschisă la orice oră. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un lounge. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
Aparatul de aer condiționat, sistemul de încălzire și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Camerele au și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de curățenie finală. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 3 bazine exterioare. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vremea de afară. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (gratuit) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, minigolf și partide de golf. Ofertanți terți organizează călărie. Locul de cazare oferă diverse sporturi acvatice, printre care windsurfing și, contra unui supliment de preț, și hidrobicicletă și plimbări cu banana. Ca activități sportive la hotel, clienților le stau la dispoziție o sală de fitness și contra cost biliard. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 3 restaurante pentru nefumători. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la cină). Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.