Hotel Riu Concordia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 2053 evaluări

8.4

Descriere hotel

Hotelul, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul Playei de Palma, nu departe de o plajă. Turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport în comun în cam 200 de m.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 nivele cu 3 lifturi și 272 de camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber.
Aparatul de aer condiționat, sistemul de încălzire și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Clienții pot folosi diverse oferte de activități pentru timpul liber, printre care ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, tenis de masă și biliard și contra cost și tenis, volei de plajă și minigolf. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, muzică live și un club de noapte.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.