Apartamentos Girasol

Descriere hotel

Acest aparthotel se află la Puerto de la Cruz, în apropiere de o plajă. În imediata apropiere se află stațiile sistemului local de transport în comun. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS), distanța este de aproximativ 25 de km.
Aparthotelul oferă 112 apartamente pe 8 etaje la care se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet.
În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Chicineta este echipată cu un frigider. Acces la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor creează confort optim.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. În aparthotel se găsește o zonă de relaxare cu un solariu.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.
La hotel se acceptă ca mijloc de plată Visa.