Tui Blue Suite Princess

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 4591 evaluări

8.0

Descriere hotel

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă, se află în Taurito, direct pe plaja publică cu nisip.
Hotelul oferă 304 camere de nefumători pe 9 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienții unității de cazare primesc o băutură de bun venit. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un schimb valutar. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și serviciile unui valet.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Clienții vor găsi un cadou de bun venit. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). Un sortiment de perne garantează o noapte liniștită și confortabilă. Amenajarea interioară a băilor include un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare 3 camere adaptate pentru scaun rulant.
În exterior sunt disponibile 2 piscine. O terasă însorită invită la zăbovit. Unitatea de cazare le propune boccia celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Datorită unor sporturi ca aerobic în apă, și, contra cost, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana și parasailing, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, yoga, aerobic și pilates, iar contra cost biliard. După o zi lungă clienții își pot încărca rezervele cu energie în zona de relaxare, acolo există o saună și, contra cost, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Muzică live și o discotecă oferă divertisment și distracție în timpul liber.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un bar și un bar cu pian. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 3 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și mâncare fără lactoză. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.