Ameron Davos Swiss Mountain Resort

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 782 evaluări

8.8

Descriere hotel

Acest hotel se află chiar în inima localității Davos.
În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 148 de camere de nefumători. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții vor găsi cu siguranță amintirea perfectă din concediu la magazinul de suveniruri. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru clienți sunt disponibile atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Hotelul oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca ciclism/ciclism montan, tenis, minigolf, partide de golf, tir cu arcul, mers nordic, pescuit și călărie. Datorită unor sporturi ca windsurfing, canoe și caiac, unitatea de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Zona dimprejurul locului de cazare invită la schiat. Abonamentele de schi sunt puse în vânzare la fața locului. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, badminton, biliard, un joc de darts, bowling, squash, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un salon de înfrumusețare. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.